Uitnodiging informatie bijeenkomst RTC Windsurfen

Dit najaar is het Regionaal Trainingscentrum Windsurfen een nieuwe weg ingeslagen voor de jongste jeugdsurfers. Vooruitlopend op toekomstige veranderingen in het Olympisch windsurfen. Om de nieuwe opzet en structuur toe te lichten nodigt het RTC geïnteresseerde jeugdsurfers en hun ouders uit voor een informatie bijeenkomst.

Multidisciplinair trainingsprogramma
Was het RTC programma voor surfers tot 17 jaar voorheen toegespitst op de Bic Techno klasse, tegenwoordig is het een multidisciplinair trainingsprogramma dat de drie disciplines Course-race (Bic Techno), Foil en Slalom combineert. Gelijktijdig is het trainingsprogramma met 3 intensiteitsniveaus uitgebreid.

Informatie bijeenkomst – 15 december
Drie disciplines op vier verschillende niveaus in één trainingsprogramma; dat wekt veel vragen op. Zaterdag 15 december organiseert het RTC Windsurfen daarom een informatiebijeenkomst voor alle geïnteresseerde jeugdsurfers en hun ouders.


Doelgroep:        Surfers geboren tussen 2002 en 2008

Datum:              Zaterdag 15 december

Aanvang:           15:45u

Locatie:             Clubhuis Windsurfvereniging Almere Centraal
Surfstrand Haven 2 (Gooimeerdijk-West)
1353CT, Almere Haven